Nina Karlsson

Coach-kouluttaja ja Certified Business Coach Master (ACC)

Olen kokenut valmentaja, coach-kouluttaja ja Certified Business Coach Master (ACC), jonka elämäntehtävä on innostaa ja auttaa muita tavoitteiden saavuttamisessa. Minä voin auttaa organisaatiotasi sen matkalla muutokseen, sillä uskon, että jokaisessa meissä on valtavasti hyödyntämätöntä potentiaalia. Yhdessä voimme luoda huipputiimejä!

Kestävä kasvu ja toimintakulttuurin parantaminen kuuluvat nykyään joka organisaation agendalle. Johtajilla on valtaa ja vastuuta niin organisaation, työyhteisön kuin itsensäkin kehittämisessä. Tätä työtä haluan olla tukemassa valmentamisen ja mentoroinnin keinoin. Haluan auttaa yrityksiä rakentamaan vastuunoton kulttuuria ja vahvistamaan organisaatiokulttuurin muutosta arvolähtöisesti ja päämäärätietoisesti. Valmentava johtaminen tähtää tunneälyn, vastuunoton, resilienssin ja oppimisen asenteen vahvistamiseen. Ne tekevät organisaatiosta vahvemman muuttuvan maailman haasteissa.

Olen taustaltani HR-johtaja sekä KTM, HuK Taidekasvatus ja BSc (Hotel Management). Johtajakokemusta minulla on yli 15 vuotta ja nykyään valmennan oman yritykseni kautta. Vahvuuteni coachina ovat monien eri toimialojen tuntemus, menetelmien monipuolisuus ja visuaalinen vaikuttaminen. Olen kouluttautunut asiantuntijaksi useissa valmennuksen menetelmissä ja työkaluissa. Olen muun muassa enneagrammikouluttaja, IEQ9-sertifioitu, Belbin tiimirooli-fasilitaattori sekä Global Leadership Profile-sertifioitu. Syksystä 2017 alkaen olen myös Business Coaching Insituutin coaching-taitojen kouluttaja. Teen lisäksi töitä livekuvittajana ja olen tuonut visuaalisuuden valmennukseen.


Olen itse nähnyt, miten elämä voi muuttua coachingin myötä ja haluan jakaa tämän kokemuksen myös asiakkailleni. Uskon vakaasti coachingin ja itsetuntemuksen lisäämisen olevan kaikkein vaikuttavimpia menetelmiä työelämän muutoksissa. Oma tavoitteeni on muuttaa johtaja, yksilö, tiimi tai työyhteisö kerrallaan työelämää paremmaksi. Siinä samalla piristyy liiketoimintakin.

Tarjoan alustuksia aiheista:
Valmentava johtaminen ja vastuunoton kulttuurin vahvistaminen
Huipputiimit muutosagentteina.

 

[booked-calendar calendar=31]